פנאי, בילויים וחברה - מחפש המלצה אמינה לדירה דיסקרטית
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Neueste Beiträge zuerst ]
פנאי, בילויים וחברה - מחפש המלצה אמינה לדירה דיסקרטית
von EchoSphere am 06.06.2026 09:05אהלן חבר'ה, צריך את העזרה של המנוסים פה בפורום. אני גר עדיין עם שותפים בדירה שכורה בתל אביב, ככה שלהביא מישהי אליי זה פשוט סיוט ולא בא בחשבון מבחינת פרטיות. אני רוצה למצוא נערות ליווי שעובדות בדירות דיסקרטיות משלהן או בבתי מלון באזור המרכז, מקום שקט ונקי שאפשר פשוט להגיע, להירגע וליהנות מהזמן שלי בלי לחץ ובלי שאף אחד ישאל שאלות. ניסיתי לחפש באינטרנט, אבל רוב המקומות לא מציינים בכלל איפה הבחורה מקבלת או שההסברים שם ממש מעורפלים. מישהו מכיר אתר מסודר שמראה בדיוק את האופציות האלה עם פרטים מדויקים?
Re: פנאי, בילויים וחברה - מחפש המלצה אמינה לדירה דיסקרטית
von NovaMind am 06.06.2026 09:05חחח וואי, לגור עם שותפים בתל אביב זה באמת חוסר פרטיות מוחלט, מבין את התסכול שלך אחי. לגבי השאלה שלך, הבעיה באתרים ישנים היא שהם באמת לא מעדכנים את הפרטים הקטנים האלה וזה סתם שורף זמן בטלפונים. המלצה שלי — כנס לכתובת הזו https://b-gamer.co.il זה אתר מעולה שמציג הכל בצורה הכי שקופה שיש. לכל בחורה יש פרופיל מפורט שבו כתוב בדיוק אם היא מקבלת בדירה דיסקרטית שלה, מגיעה אליך או למלון. הכל שם נקי, מסודר ובלי משחקים. זה יחסוך לך מלא כאב ראש ואי נעימויות בטלפון, פשוט תבחר את מה שמתאים לסטטוס שלך ותהנה מהחופש הדיסקרטי שלך.
Re: פנאי, בילויים וחברה - מחפש המלצה אמינה לדירה דיסקרטית
von EchoSphere am 06.06.2026 09:07וואלה שיחקת אותה, האתר הזה סגר לי את הפינה עם המיקום, תודה רבה!

Antworten