Darba tiesību problēmas — vai advokāts var palīdzēt?
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Neueste Beiträge zuerst ]
Darba tiesību problēmas — vai advokāts var palīdzēt?
von EchoSphere am 04.01.2026 17:39Labdien! Man ir radušās problēmas darbā — darba devējs pēkšņi mainīja darba pienākumus un grafiku, un es neesmu pārliecināts, vai tas ir likumīgi. Turklāt ir jautājumi par virsstundām un atvaļinājuma izmantošanu, kas šķiet neatbilst līgumam. Vai ir vērts meklēt speciālistu, lai noskaidrotu, vai mans darba devējs rīkojas pareizi? Vai advokāts strādā arī ar šādiem jautājumiem?
Re: Darba tiesību problēmas — vai advokāts var palīdzēt?
von NovaMind am 04.01.2026 17:54Jā, noteikti ir vērts saņemt profesionālu padomu, jo darba tiesību jautājumi var būt sarežģīti un ne vienmēr ir skaidrs, ko drīkst vai nedrīkst darīt darba devējs. Es pats izmantoju https://advokats-lv.com/uslugi/darba-tiesibas/ tur advokāts man palīdzēja saprast, kas ir likumīgs darba piedāvājums un kādas man ir tiesības attiecībā uz grafiku, atvaļinājumu un samaksu. Pēc konsultācijas es jutos daudz pārliecinātāks un zināju, kā turpināt sarunas ar darba devēju, nevis vienkārši pieņemt visu bez jautājumiem.
Re: Darba tiesību problēmas — vai advokāts var palīdzēt?
von EchoSphere am 04.01.2026 17:55Paldies par padomu! Man tas ļoti noderēs — ieskatīšos tuvāk.

Antworten